slanketips

Er du træt af at kæmpe med besværlige slankekure, der ikke er til at følge i din travle hverdag?

Jeg har igennem 15 år arbejdet med mange mennesker, der ligesom dig, er nået til et punkt, hvor nu skal vægten reduceres og kroppen optimeres.

Der er rigtig mange måder at forsøge at gøre det på, men de er ikke alle lige gennemtænkte, og som regel håndterer du ikke årsagen til at din vægt er steget gennem længere tid, og derfor vender du tilbage til den samme vane, som gav dig den ekstra vægt i første omgang.

Så har du her 5 slanketips og en slankekur der sikrer dig, at du taber dig fedtmasse, hvor du har brug for det, får mere energi, og så er det sjovt at følge i en moderne verden!

 

For at gøre det nemt for dig at få et hurtigt overblik, har jeg sammensat de 5 vigtigste sunde slanketips her.

så du hurtigt finder ud af;

hvad grunden er, til at du har øget vægten støt og roligt igennem længere tid.

hvordan du kommer af med den ekstra vægt, der hvor det sidder.

hvordan du holder dit resultat resten af dit liv, uden at skulle give afkald på alle livets glæder.

Selvfølgelig er det nødvendigt med en ændring af nogle af dine vaner. Det er klart, at fortsætter du med at gøre, hvad du hidtil har gjort, vil du få det samme resultat. Men det er vigtigt, at du ved hvorfor, og hvilke vaner du bør ændre, og hvordan du opnår dit mål, så du sætter ind der, hvor det er nødvendigt.

Her har du dine 5 sunde slanketips! Jeg har selv nydt godt af dem, og jeg tabte mig uden besvær de ekstra kilo og gik en tøjstørrelse ned, men det bedste ved det hele var den energi og velvære jeg fik, mens jeg tabte mig, den ville jeg ikke have været foruden! Idag har jeg omlagt min livstil, spiser sund morgenmad hver dag og følger disse 5 slanketips hver dag. Det er nemt at gøre, og det hjælper mig med at opretholde en sund vægt og livstil. Jeg er sikker på, at du kan få ligeså meget ud af dem som jeg selv fik.

Første Slanketip!

Kend din nuværende vægt, og beslut dig for hvor meget du vil tabe dig!

Dit mål skal være indenfor rækkevidde, det skal være realistisk, og opnåeligt, og så skal det kunne give dig en følelse af tilfredshed, når du har opnået det.

Hvis du ikke kender dit endelige mål, vil det ikke lykkes dig at opnå det. Du skal vide med dig selv, hvor du er på vej hen.

For eksempel, har du nogensinde sat dig ud i din bil, eller sat dig ind i et tog uden at vide, hvor du skulle hen eller om du skulle nogensteder overhovedet? Nej vel, så det du gør nu er, at hoppe op på vægten, og beslutte dig for hvor meget du vil tabe dig indenfor et given tidspunkt, eksempelvis; hov, jeg vejer 10 kilo for meget, dem vil jeg tabe mig indenfor de næste 6 måneder. Sæt dig en dato for hvornår du vil have opnået det!

Andet Slanketip

Kend dit "Hvorfor?" / Motiv, og du er allerede godt på vej!

Det er utroligt vigtigt at du ved hvorfor du vil tabe dig. Dit "HVORFOR", eller "grunden til" er faktisk din motor, der holder dig igang og i sidste ende vil hjælpe dig med at gennemføre dit vægttab, så du opnår dit mål.

Ligesom med alt andet du har gennemført i dit liv, F.eks. uddannelse, arbejde, bopæl, har du helt sikkert haft en rigtig god grund til at gennemføre det, og i de perioder hvor det var hårdere end andre, har du holdt dig selv fast på grunden til, at du egentlig startede, og hvorfor du ønskede at fuldføre det, og derved gennemført det.

Uanset hvilket mål du har for at tabe dig, kan du gennemføre det, når du har din egen rigtige gode grund til det. Omvendt, hvis du ikke har nogen speciel grund til at ville tabe dig, vil det kun forblive et ønske, og det holder sjældent mere end 3 dage ad gangen

Har du ikke besluttet dig for hvad dit motiv er for at tabe dig eller dit "HVORFOR", vil du ikke gennemføre det! Når du er startet på din slankekur, vil det efter nogle måneder være dit motiv/HVORFOR der holder dig kørende, og du skal vide at den gode nyhed er, at for at tage på har du brug for lang tid, ja flere år, hvorimod for at tabe dig det du vil, behøver du kun at omlægge nogle få punkter i din dagligdag og livstil, og følge et gennemprøvet program i nogle måneder, ja max 1 år eller 2.

Derfor, det næste du skal gøre er at finde dit "MOTIV"/"HVORFOR", skriv det ned, det er som regel det, du tænker ved første øjeblik, når du spørger dig selv, "hvorfor vil jeg tabe mig"?

Er det bare et ønske, eller vil jeg virkelig tabe mig? Måske skal du snart giftes, og billederne til dit bryllup skal ikke vise, at du vejer for meget. Eller måske ønsker du at komme i form som du var tidligere. Eller måske mangler du en kæreste, og dit store ønske er at finde én, der selvfølgelig kan lide dig som du er, og derfor vil du gøre noget selv nu for at forbedre dit udseende og gøre dig selv mere attraktiv.

Eller måske er du ved at planlægge den næste sol-ferie, og derfor vil du tabe dig, så bikinien sidder pænt. Der kan være 1000-vis af grunde, det der betyder noget er, at det vedrører kun dig, og det er sandt for dig! Det er personligt, det er det du i virkeligheden gerne vil opnå!

Tredje Slanketip!

Drik masser af vand!

Din krop består af ca. 70% vand og 30% celler.

I løbet af en almindelig dag mister du en halv liter væske, og det er selvom du ikke sveder. For at din krop kan fungere optimalt, skal du drikke mindst 8 glas vand om dagen og gerne mere, det svarer til ca 1 glas vand hveranden time.

Hvis du ikke er vant til at drikke vand, skal du begynde gradvist med at drikke mere vand. F.eks, drik et glas vand ca 150 ml. inden du drikker en kop kaffe, hver gang du har lyst til den næste kop, eller før du begynder at spise. Derved kommer du gradvist ind i en ny rytme, og automatisk vil du drikke mindre kaffe, som er rigtig usundt for din krop.

Hvorfor drikke Vand? Vand spiller en vigtig rolle, når din krop skal have hjælp til at bearbejde næringsstoffer og opretholde en normal cirkulation. Når du starter på et vægttab og begynder at tabe dig, så er det faktisk ved hjælp af vand at din krop "skyller" vægttabet ud.

For lidt vand, får din krop til at holde på det den har, og det bremser dit vægttab. Du vil simpelthen tabe dig langsommere hvis din krop ikke får tilstrækkeligt med vand.

Derudover optager dine celler i din krop næringsstoffer ved hjælp af vand, derfor er det absolut nødvendigt at du drikker nok vand for at give din krop optimal væskebalance og optimale betingelser for at optage næringsstoffer.

En sidste ting omkring vand er, at drikker du for lidt vand, vil din krop signalere at den mangler vand, men du vil opfatte det som sult, og derfor begynde at spise, når du egentlig bør drikke vand. Den nemmeste måde for dig at få drukket nok vand, er at drikke et glas vand hveranden time.

Start allerede nu din dag med et glas vand, for det er det, din krop har mest brug for, når du vågner. Derefter drik et glas vand hveranden time, derved giver du din krop optimal væsketilførsel, og når det bliver aften, har du uden besvær drukket 1½ - 2 liter vand. Så det du gør nu er, at gå ud og drik et glas iskoldt vand!

Fjerde slanketip!

Brug din krop aktivt!

Når jeg siger motion, kunne du tro, at det betyder, at du skal gå i fitnesscenter 2 timer hver dag, og ud at løbe 10 kilometer 5 gange om ugen, men...

Det er rigtig sundt at dyrke sport og motion, men når du skal tabe dig, er det nok at du tager trapperne i stedet for elevatoren, at du går en tur med hunden 30 min 1-2 g pr dag, og at du tager cyklen i stedet for bilen.

Begynd at omlægge din livstil!

Når du har tabt dig, og hvis du bliver rigtig interesseret i at dyrke sport, står det dig frit for. Men når du skal tabe dig, skal du koncentrere dig om at bevæge dig mere.

Du skal vide, at når du bruger din krop aktivt, forbrænder den flere kalorier, og opbygger muskelmasse, som igen forbrænder endnu flere kalorier.

1 kg muskelmasse forbrænder ca 30 kalorier, hvorimod 1 kg fedtmasse forbrænder 5 kalorier.

Det er bevist at kvinder der går 1½ kilometer på 20 minutter forbrænder ligeså mange kalorier, som kvinder der løber den samme distance på 12 min.

Daglig motion har din krop brug for hver dag. I takt med at du taber dig, vil du få mere energi og automatisk få mere lyst til at bevæge dig.

Start allerede nu, med at gå istedet for at tage bilen, når der ikke er længere, end at du kan gå derhen. Tag trapperne frem for elevatoren, tag cyklen en halv time hver dag eller gå en tur på 30 min hver dag. Sluk for fjernsynet og de dårlige nyheder, og brug din tid aktivt.

Du får mere energi gradvist ved at bruge mere energi. Når du er træt og har lyst til at lægge dig foran fjernsynet, får du langt mere ud af at begynde at røre dig, det øger din blodcirkulation.

Beslut dig for hvilken fysisk aktivitet der kunne være sjov at lave for dig? hvad du kan gøre hver dag for at bevæge dig noget mere!

Og begynd på at gøre det! - start med det samme på din nye aktive livstil!

Femte Slanketip!

Spis det din krop har brug for!

Din krop består af ca 70% vand og 30% celler.

Det dine celler har brug for hver dag, er vitaminer, mineraler, fibre og proteiner.Proteiner er dine cellers byggesten, og de bedste proteiner for din krop, finder du i sojaprotein, som er vegatabilsk.

Et godt naturligt kosttilskud der giver dig sojaproteiner, vitaminer og mineraler er at foretrække som noget af din almindelige mad.

Derudover skal du spise kød, fisk, salat og grøntsager hver dag, for at sikre at dine celler får nok proteiner, vitaminer og mineraler.

Problemet med den mad vi spiser idag, og den eneste grund til at 1000-vis er i samme situation som dig er, at indholdet af næringstoffer, vitaminer og mineraler er mere end halveret igennem de sidste 20 år.

Samtidig er indholdet af kemikalier og pesticider, hormoner i kød, kemikalier i frugt og grøntsager mangedoblet, og hvert år kommer der nye pesticider i vores fødevarer til. Det ender altsammen i din krop, og forårsager bl.a. at din krop fungerer dårligere, du forbrænder færre kalorier end du burde gøre, og dit energiniveau er lavere, vi bliver med andre ord dvaske og dovne.

Fastfood og hurtigmad er idag blevet helt almindeligt at spise, dagligt eller flere gange om ugen. Grunden til at det smager godt, er mængden af fedt og sukker. Det er fedtindholdet og sukkerindholdet i maden, der giver smagen og lysten til at spise mere af det. Så derfor får du langt mere fedt og kalorier idag, end du gjorde for 20 år siden.

I et måltid mad der består af fastfood, får du nemt mellem 800 - 1500 kalorier, og næsten ingen næringsstoffer, og efter et par timer er du sulten igen. Fastfood er rigtig god mad for øjnene, men det er ikke mad skabt til din krop. Derfor spis det med måde!

Sådan har udviklingen været, og hvis du kikker på USA, så er der ingen tegn på, at der bliver mindre af fastfood og store portioner herhjemme. Herhjemme producerer madproducenterne det samme som i USA, nemlig store fedt - og kalorieholdige portioner.

Du bliver langsomt vænnet til at spise alt for store portioner fyldt med tomme kalorier og næsten ingen næringsstoffer.

Væk med Hapsdog, Hotdog, Burgermad, Sharwarma, hurtigmad fra frostboxen, sandwich, pita og pizza, og hold det nede til højest en enkelt gang om ugen, mens du taber dig!

Fastfood får din krop til at tage på, og det giver dig ingen næring!

Din krop består af 100 trillioner celler, der hver har brug for 114 næringsstoffer hver dag og gode proteiner.

For at få dem, skal du spise uhyre varieret og fantastisk meget, og det er en jungle, der kræver nærmest en fuldtidsbeskæftigelse at finde ud af, og i en moderne hverdag har du brug for en moderne og sund mad.

Idag skal du spise 7 æbler for at få den samme mængde c-vitamin, som der var i 1 æble for 20 år siden, og situationen er mere eller mindre den samme med resten af vores frugt og grøntsager.

Så derfor ved at spise mindre for at tabe dig, vil det give din krop et sundhedsproblem, fordi mængden af vitaminer og mineraler i den almindelige mad, allerede er under et minimum.

Derfor, styrk din krop ved dagligt at spise et vitamin og mineral tilskud! Proteiner er dine cellers byggesten, og din krop har brug for proteiner hver dag.

Hvis du spiser for lidt protein, gendanner dine celler sig ved den protein de finder i din muskelmasse, og derved bliver din muskelmasse lidt mindre hver dag. Det er balancen mellem din fedtmasse og din muskelmasse der sætter din krops naturlige forbrænding, så når din muskelmasse hele tiden bliver lidt mindre, og du spiser lidt flere kalorier end du forbrænder, og derved opbygger fedtmasse, der igen gør at du forbrænder færre kalorier, ja, så er du inde i en ond cirkel.

Dette er den væsentligste årsag til, at du ikke er alene om at veje for meget, men at der er 1000-vis af mennesker ligesom dig, der vejer for meget, og oplever dagligt, at det er svært at tabe sige, og næsten umuligt ikke at tage yderligere på.

Det er balancen mellem din fedtmasse og din muskelmasse der afgør hvor mange kalorier du forbrænder! Ved at spise nok proteiner hver dag, vil du ikke være sulten, og din krop vil begynde at opbygge muskelmasse, som når du spiser færre kalorier end din krop forbrænder, vil forbrænde din overskydende fedtmasse......

og nu er du ved at håndtere årsagen til at du tog på i første omgang. ja, du tager faktisk fat om problemet, og håndterer det! Flere proteiner som dine celler opbygger din muskelmasse med, og som gør at du gradvist begynder at forbrænde flere kalorier!

Proteiner finder du hovedsageligt i kød, fisk, ost, mælk, soyamælk, brune bønner, linser og kosttilskud.

Når du søger en sund måde at tabe dig på, er den optimale løsning, at du skærer ned på fedt og sukker, og at du spiser så sundt som muligt i din daglige kost, og at du følger et vægttabsprogram, der lægger vægten på et naturligt kosttilskud, der giver din krop alle de vitaminer, mineraler, soja proteiner og andre næringstoffer din krop har brug for hver dag, samtidig med at du spiser færre kalorier end din krop forbrænder.

Så taber du dig på en naturlig måde, og du styrker din krops sundhed, får balancen mellem fedtmassen og muskelmassen genoprettet, så din krop fremover forbrænder flere kalorier! Derved holder du din idealvægt hele livet!

Begynd at spise et kosttilskud, og som ordet siger, et tilskud til kosten, fordi kosten ikke indeholder nok. Det program jeg fulgte nu for 8 år siden, er det samme, som har virket i 35 år for mere end 60 millioner mennesker verden over.

Det vil også virke for dig!

Kom igang med at spise sundere, få din forbrænding op, så din krop forbrænder flere kalorier end du spiser, og tab dig hvor du har brug for det! Ja faktisk taber du dig med det samme, mens du får mere energi!

Når din krop får alle næringsstoffer og proteiner hver dag, får du langt mere energi og velvære, du er ikke sulten, og samtidig øges din muskelmasse, så din krop forbrænder flere kalorier end den gør nu, og du holder din vægt langt nemmere hele livet!

 

Spis det din krop har brug for, og mindre af det usunde.

Herbalifes Kosttilskud er kendt for netop dette, du giver din krop alt det den har brug for af vitaminer, mineraler og proteiner på daglig basis og mindre end 250 kalorier i hvert måltid.

På denne måde taber du dig på en fortræffelig måde, og du oplever en fantastisk velvære, og fornyet energi!

Som en del af dit vægttabsprogram, følger jeg dig gennem hele dit forløb, så du kan være sikker på at du ikke er alene og at du har en professionel støtte og vejledning.

Den første uge vejer du dig, og måler dine centimeter omkring, bryst, liv, hofte og dine to lår, den dag du starter og igen efter 3 dage og igen efter 7 dage. Derefter måler og vejer du dig én gang om ugen.På syvende dagen har du dit første resultat! - mindre vægt, mere energi og færre centimeter!

Jeg fulgte disse 5 sunde slanketips, og fik et fantastisk resultat allerede efter en uge havde jeg meget mere energi, og efter en måned havde jeg tabt mig de første kilo, og efter 3 måneder havde jeg tabt mig de ekstra kilo, som jeg ønskede at tabe mig.

Jeg spiser selv Herbalife`s kosttilskud hver dag, for at give min krop, det den virkelig har brug for. Det smager rigtig godt, og så er det som skabt til en moderne og travl hverdag.

Læs mere her fra almindelige mennesker ligesom dig, der gik igang og fik succes med vores programmer.

Her hører du fra andre, der var i samme situation som du er i

 

Fra at være overvægtig og spise de forkerte ting, for meget fed mad er jeg nu kommet dertil, at jeg har det så godt som aldrig før. Og det skyldes ikke mindst Herbalife produkter.

Jeg lever sundt nu og med fornyet energi. Herom ingen tvivl og mange danskere kunne have brug for en ekstra energitilførsel som denne. Fordi mange af de varer som vi køber i supermarkederne ikke indeholder den rette mængde næringsstoffer, som man har brug for i dagligdagen.

Jeg er selv 67 år og det er som at starte et nyt liv efter at jeg begyndte at spise Herbalife.

Jeg startede med lange cykelture og min vægt faldt stabilt i løbet af 6 mdr. Og den vægt jeg landede på holder jeg nu.

Jeg er nu også begyndt at gå i fitnesscenter 3 gange om ugen for at styrke overkroppen. Det hjælper allerede på min fysik, og jeg kan overkomme mere, også efter træningen.

Jeg skal også gå ned i vægt yderligere med ca 10 kg.

Og det er mit mål, og det arbejder jeg på at opnå. Og det skal jeg nok nå. man har jo kun et liv og det skal bruges mest fornuftigt, og det gør jeg efter bedste evne.

Nu har jeg tid til at gøre noget ved det, og det er dejligt ikke mindst takket være Herbalife.

 

Erik Schøler (Rønde)

mit vægttab

 

Jeg vil gerne fortælle om mit forløb med vægttab.

Jeg har gennem længere tid (Flere år) tænkt på at tabe mig og har forsøgt flere forskellige kure der garanterer hurtigt vægttab, de har ikke hjulpet mig overhovedet.

I september 2013 læste - ledte jeg på nettet efter nye kure. I oktober 2013 kom jeg i kontakt med min coach Jakob Hagelskjær og efter et par tlf. samtaler om min kost og spisevaner gik jeg i gang med Herbalifes program for vægttab, jeg vejede på dette tidspunkt 85,2 kg., mit mål var i første omgang at komme under 80 kg., dette var sådan nogenlunde nået omkring nytår, jeg blev gennem Jakob motiveret til at sætte mig et nyt mål som lød på under 77 kg.

I dag vejer jeg 76,6 kg og har således nået målet.

Jeg kan med det forløb jeg har været igennem, kun være meget tilfreds med den sparing, som jeg har fået. Jeg vil meget gerne opfordre andre, der går og tænker på vægttab, til at komme igang og jeg må sige at det har hjulpet mig.

 

med venlig hilsen

Lars Lerche (Sakskøbing)

Energi og overskud

 

Nu har jeg for anden mandag i streg vågnet frisk og klar til en ny uge. For mig er det en kæmpe ting.

Jeg har altid været typen, der nærmest kunne sætte mig til at tude når uret ringede mandag morgen. Så hurra for Herbalife som ikke alene har hjulpet mig til at smide en masse kilo på vej mod mit mål, men så sandelig også har betydet at min familie har stor glæde af mit genfundne energi niveau.

 

Marianne (Kolding)

For snart 4 år siden fik jeg via en pop-upside på Internettet, og en pludselig indskydelse lyst til at stifte nærmere bekendtskab med Herbalife.

Jeg har altid været en stor og kraftig pige. Da jeg for nogle år siden rundede 100 kg, tog jeg et ordentligt tag i mig selv, investerede i en motionscykel, og gennem en ihærdig indsats kom jeg ca. 10 kg ned i vægt.

Der stoppede det, men da jeg var motiveret for at tabe yderligere nogle kilo, fandt jeg interesse for Herbalife. Jeg tilmeldte mig og blev kontaktet af min personlige wellnesscoach, som fortalte mig om produkternes fortræffeligheder og den personlige vejledning, som følger med.

Jeg har en meget udadvendt tilværelse med megen møde- og kursusvirksomhed, og jeg ønsker ikke at følge en kur med for faste kostkrav. Det vil jeg ikke kunne leve op til.

Jeg fik mod på at prøve Herbalife, og i løbet af ca. et halvt år med to daglige shakes, vitaminpiller, fibertabletter, frugtte og masser af vand tabte jeg mig en del kg og adskillige cm.

Efter en tid gik jeg over til én daglig shake og én te, samt vitaminer, fibertabletter og 2 l vand om dagen. Derved har jeg kunnet holde en nogenlunde stabil vægt.

Jeg oplever det som en god start på dagen med fedtfattig yoghurt rørt op med pulver samt ½ banan eller æble og et krus frugtte.

Produkterne er godt for mit almene velbefindende. Jeg har de sidste 4 år stort set ikke haft en forkølelse.

Kontakten fungerer fint. Jeg har et fast aftalt tidspunkt, hvor jeg kan ringe min personlige vægttabskonsulent op, og er jeg forhindret, kommunikerer vi via e-mail. Ønsker jeg særlig vejledning, kan jeg få det. Jeg følger mit eget program og bliver ikke på nogen måde presset til at købe noget eller gøre noget, jeg ikke ønsker.

Lisbeth Warming

Tilmeld dig din sunde slankekur, og få et program sammensat specielt til dig

 

Se dine første resultater indenfor 7 dage

Headline

 • Kvinde
  Mand
 • Ja
  Nej
  Ikke tidligere behøvet
 • Dietist
  Herbalife
  Nupo
  Ugeblade / Sundhedsmagasin
  Dukan
  Vægtkonsulenterne
  Anden
 • Jeg stoppede hurtigt
  Jeg tabte mig det jeg skulle
  Jeg tabte mig ikke
  Jeg tabte mig men tog det hele på igen, Hvorfor?
 • Jeg er træt af mit udseende
  Jeg har bare brug for at tabe mig
  Jeg vil gerne forbedre min fysik
  Jeg vil gerne have en pænere krop
  Min læge har anbefalet mig at tabe mig
 • 2 - 5 kilo
  5 - 10 kilo
  10 - 15 kilo
  15 - 20 kilo
  + 20 kilo
 • 1 - 3 måneder
  3 - 6 måneder
  højst 1 måned
  ikke vigtigt, jeg vil bare nå mit mål
 • 100 - 500 kr
  1000 - 1500 kr
  1500 - 2000 kr
  2000 - 2500 kr
  500 - 1000 kr
 • nu, hurtigst muligt
  om 1 måned
  om 1 uge
  om 14 dage
  ved ikke
 • 8.00 - 10.00
  10.00 - 12.00
  12.00 - 14.00
  14.00 - 16.00
  16.00 - 18.00
  18.00 - 20.00
  20.00 - 22.00
 • 561 subscribers